ساخت سایت را باید چگونه و از کجا شروع کنید؟!

سمانه پرهیزکار

ساخت سایت یک مهارتی است که می‌تواند به راحتی شما را به درآمد میلیونی برساند. افرادی که قصد طراحی و ساخت یک وب سایت برای خود را دارند، کسب مهارت در این زمینه می‌تواند به آنان کمک شایانی بکند. اما این سوال که باید طراحی و ساخت سایت را از کجا شروع کرد بسیار اهمیت دارد. طراحی سایت به دو روش قابل انجام است. یکی از روش های طراحی سایت، ساخت سایت بدون کدنویسی و دومین روش آن با کدنویسی است. در هر روشی که قرار است فعالیت کنید می‌توانید در آن حیطه آموزش ببینید. آموزش ها می‌تواند شامل  آموزش CSS، آموزش HTML ، آموزش وردپرس، آموزش PHP ، آموزش لاراول ،  آموزش ASP.net و غیره باشد.

ساخت سایت

آموزش طراحی سایت را از کجا شروع کنم ؟

سایت ها از دو بخش فرانت اند و بک اند تشکیل شده اند. فرانت اند قسمتی از سایت است که توسط کاربر قابل مشاهده بوده و در مرورگر نمایش داده می‌شود و بک اند قسمتی از سایت است که مربوط به پردازش های سمت سرور است. 

یادگیری HTML

در حقیقت HTML یک زبان نشانه گذاری است که مانند چارچوب برای یک وب سایت است. تفاوتی ندارد که برنامه نویسی سمت سرور شما به چه زبانی انجام شده است. شما باید با این زبان آشنا باشید، زیرا بدون وجود این زبان وب سایتی وجود نخواهد داشت. 

یادگیری CSS

CSS یکی از زبان های برنامه نویسی است که در ظاهر سایت بسیار تاثیر می‌گذارد و برای زیباسازی سایت می‌توانیم از آن استفاده نماییم. زبان CSS جز زبان های پیچیده است اما یادگیری آن زیاد سخت نیست. یادگیری این قسمت نیز چیزی حدود 1 تا 2 هفته زمان می ببرد.

یادگیری JavaScript

در صورتی که قصد دارید امکانات بیشتری مانند انیمیشن‌‌های مختلف، تاریخ و ساعت، اسلایدر و غیره را به سایت خود اضافه کنید باید زبان جاوااسکریپت را بیاموزید. برخلاف HTML و CSS که زبان‌های نشانه‌گذاری هستند، جاوا اسکریپت یک زبان برنامه‌نویسی (اسکریپت‌نویسی) است و یادگیری آن اندکی زمان‌بر خواهد بود.

فریم‌ورک (Framework)

فریم‌ورک یا چارچوب به مجموعه ای از کلاس ها، کدها و توابع برنامه نویسی گفته می‌شود که به برنامه نویسان در طراحی پروژه های نرم افزاری کمک خواهد کرد. در فریم ورک ها کدها از قبل نوشته شده اند، تنها شما نیاز دارید که کدها را در کنار هم قرار دهید. برای افزایش سرعت و بهبود عملکردها از فریم ورک ها استفاده می‌کنیم. یکی از معروف ترین فریم ورک ها بوت استرپ می‌باشد. توسط این فریم ورک ها می‌توانید به سرعت کدنویسی کنید و یک صفحه وب ایجاد کنید. البته اگر قصد ایجاد یک سایت منحصر به‌ فرد و یونیک را دارید استفاده از فریم‌ورک‌ها توصیه نمی‌شود، زیرا افراد زیادی از آن‌ها استفاده می‌کنند و همین موضوع باعث ایجاد سایت‌هایی با ظاهر یکنواخت و تکراری در فضای وب شده است.

تعریف کتابخانه (Library)

کتابخانه در حقیقت شبیه به فریم ورک است که مجموعه ای از کلاس ها و توابع می‌باشد، کتابخانه ها به صورت یکجا جمع شده اند و برنامه نویسان از آن استفاده می‌کنند. یکی از کتابخانه های معروف برای جاوا اسکریپت jQuery  است که شما می‌توانید از آن به توابع متنوع و زیادی از جاوااسکریپت دسترسی پیدا کنید و از آن در سایت خود استفاده نمایید. 

انتخاب زبان برنامه‌نویسی

برای طراحی بک اند سایت شما به یک زبان برنامه نویسی سمت سرور یعنی زبانی که سایت خود را با آن داینامیک کنید نیاز دارید. برای این کار می‌توانید از زبان های مختلفی استفاده کنید. یکی از محبوب ترین زبان هایی که استفاده می‌شود زبان برنامه‌نویسی تحت وب PHP است. زبان‌های زیادی برای برنامه‌نویسی قسمت بک‌اند یک وبسایت وجود دارد، برای مثال می‌توان به  ASP , Python , Node JS , Java و غیره اشاره کرد که شما برای سایت خود می‌توانید از این زبان ها استفاده کنید. توسط این زبان های برنامه نویسی می‌توانید بخش های داینامیک سایت را ایجاد کنید. باید اطلاعات را در سایت طوری ذخیره کنید که بعدا بتوانید به آن دسترسی پیدا کنید، برای این موضوع علاوه بر اینکه باید بر روی زبان برنامه‌نویسی تسلط داشته باشید باید یک پایگاه‌داده (Database) نیز برای سایت خود ایجاد کنید.

انتخاب دیتابیس

برای ذخیره کردن اطلاعات فرد به دیتابیس نیاز دارد. یکی از دیتابیس هایی که با زبان برنامه نویسی PHP سازگاری دارد MySQL است.

بهترین نرم افزارها برای تبدیل شدن به یک طراح وب یا توسعه دهنده وب

نرم افزارهای گرافیکی مانند Adobe Photoshop  و Adobe Illustrator را باید یاد بگیرید، همچنین توصیه می شود Adobe Fireworks و Adobe Dreamweaver را فرا بگیرید. یادگیری این نرم افزارها سخت نیست اما به علت داشتن برخی از پیچیدگی ها باید زمان زیادی را برای یادگیری آن اختصاص دهید. 
در کنار این نرم افزارهای نام برده، بهتر است زبان های برنامه نویسی مانند HTML، CSS، جاوا اسکریپت، فلش، PHP یا jQuery را نیز یاد بگیرید. 

برای خود یک سایت طراحی کنید!

در صورتی که قصد متخصص شدن در حوزه طراحی و ساخت سایت را دارید، کسب تجربه در این زمینه به شما می‌تواند بسیار کمک کند. بهتر است برای کسب تجربه سایت شخصی خود را بسازید. بعد از کسب تجربه و مهارت می‌توانید مهارت های خود را بهبود ببخشید و چیزهای بهتری خلق کنید تا به راحتی مشتری جذب کنید. به گونه ای برای خود کار کنید که گویی بر روی یک پروژه حرفه ای کار می‌کنید. 


برچسب ها:

    نظرات


    0 دیدگاه
    instagram logo call button