هزینه طراحی سایت : تعیین قیمت طراحی سایت با توجه به ویژگی های آن

سمانه پرهیزکار

هزینه طراحی سایت حرفه‌ای یکی از اولین فاکتورهایی است که هر فرد برای فعالیت در اینترنت باید به آن توجه کند. همانطور که میدانید، برای آغاز فعالیت‌هایی همچون فروش، ارائه خدمات، معرفی مهارت‌ها، خبر رسانی و … در فضای اینترنت نیاز به بستری به نام وبسایت خواهید داشت تا بتوانید در آن اطلاعات و داده‌ها را به کاربران ارائه دهید. امروزه در اینترنت انواع مختلفی از وبسایت‌ها با طرح‌ها و گرافیک‌های متنوع وجود دارد که برای ساخت و آماده سازی آن‌ها افراد مختلفی از جمله گرافیست، برنامه نویس بک‌اند، طراح فراند‌اند، سئوکار و تولید کننده محتوا فعالیت می‌کنند. بسته به مهارت و دیدگاه هر کدام از این افراد، ویژگی‌ها و قابلیت‌های متفاوتی در وبسایت ایجاد می‌شود که باعث تاثیر مستقیم در قیمت سایت مد نظر شما خواهد داشت.
اگر شما قصد آغاز فعالیت در اینترنت از طریق وبسایت را دارید، توجه داشته باشید که هزینه طراحی سایت حرفه‌ای کاملاً به موارد کاری و نیازهای فکری شما وابسته است. زیرا این شما هستید که مشخص می‌کنید وبسایت شما چه ویژگی‌ها و قابلیت‌های کلیدی داشته یا چه فاکتورهایی در آن قرار داده شود. در واقع کیفیت و ارزش سایت را خودتان مشخص می‌کنید.

ممکن است به دلایل مختلف، برای آغاز کار ترجیح دهید تا هزینه‌های اولیه را کاهش داده و از قالب‌های آماده طراحی وبسایت استفاده کنید. در این صورت دیگر نیازی به تیم حرفه‌ای ندارید. اما اگر می‌خواهید به صورت حرفه‌ای و موثر فعالیت خود را آغاز کرده و به سرعت در رتبه‌های اول نتایج جستجو قرار بگیرید و کاربران زیادی داشته باشید باید به دو نکته توجه کنید. اولین نکته، شناسایی و کسب اطلاعات کافی از عوامل تاثیر گذار در قیمت سایت حرفه‌ای و استفاده از یک وبسایت کامل و با کیفیت است.

اگر شما جز افرادی هستید که نیاز به یک سایت حرفه‌ای و تخصصی با قیمت مناسب دارید، حتما با تیم آدم برفی در ارتباط باشید. تیم ما با بررسی نیاز های شما و  مواردی که به کیفیت بالای سایت شما کمک می‌کند، قیمت آن را تعیین خواهید کرد:

شماره تماس مستقیم کارشناس : 09361911468

همچنین می‌توانید از طریق فرم زیر با ما در ارتباط باشید:

هزینه طراحی سایت

عوامل موثر در هزینه طراحی سایت حرفه‌ای

 در این بخش برخی از موارد رایج و تاثیرگذار در قیمت گذاری وب سایت را بررسی می‌کنیم. طراحی هر سایت قیمت خاص خود را دارد و نمی‌توان بدون در نظر گرفتن این ویژگی‌ها صراحتا قیمتی را تعیین کرد.

ایستا یا پویا بودن ساختار وبسایت

تمامی وبسایت‌های موجود در فضای اینترنت با دو ساختار پویا (Dynamic) و ایستا (Static) طراحی و به کاربران عرضه شده‌اند. وبسایت‌های استاتیک یا ایستا، وبسایت‌هایی هستند که از چند صفحه با کدنویسی html ساخته شده و دارای سرعت و حجم فایل‌های کمتری است و استانداردسازی سئو در آن‌ها راحت‌تر است. امروزه این نوع ساختار بیشتر در قالب‌های آماده مشاهده می‌شوند زیرا این قالب‌ها ویرایش کپی شده از وب سایت‌های استاتیک حرفه‌ای هستند که توسط برنامه نویسان حرفه‌ای ساخته شده‌اند. اما امروزه به دلیل عدم توانایی کاربران عادی در ویرایش و ایجاد تغییرات در وبسایت‌های استاتیک، از این ساختار تنها در وبسایت‌های سفارشی و حرفه‌ای استفاده می‌شود.

وبسایت‌های داینامیک  یا پویا، وبسایت‌هایی هستند که با استفاده از ابزارهای مدیریت وب سایت ساخته شده و می‌توان به راحتی در آن‌ها انواع ویرایش‌ها و تغییرات را به کمک ابزارهای آماده و متنوع ایجاد کرد. همچنین قیمت سایت نسبت به هزینه طراحی سایت حرفه‌ای کمتر است اما برای استفاده از ابزارها نیاز به پرداخت هزینه خواهید داشت. وب سایت‌های داینامیک امروزه طرفداران زیادی داشته و بیشتر وبسایت‌های موجود در اینترنت را شامل می‌شوند. زیرا می‌توان در زمینه‌های مختلف از جمله سایت‌های فروشگاهی، خبری، آموزشی، تبلیغاتی و … از آن‌ها استفاده کرد. از معایب وبسایت‌های پویا نیز می‌توان به حجم زیاد فایل‌ها، سرعت کمتر بارگذاری و لود صفحات و دشواری در رعایت استانداردهای سئو اشاره نمود.

سیستم مدیریت محتوا یا CMS

سیستم مدیریت محتوا یا CMS، یکی دیگر موارد مهم در تعیین هزینه طراحی سایت است. همانطور که می‌دانید، هر وبسایتی برای راه اندازی، ارائه اطلاعات و خدمات به کاربران، نیاز به تولید و انتشار محتوا و مدیریت آن‌ها بر اساس نیاز کاربران دارد. سیستم مدیریت محتوا نیز به همین منظور طراحی و در اختیار مدیران و برنامه نویسان وبسایت‌ها قرار گرفته است. اما امروزه پنل‌های CMS به دو صورت رایگان و حرفه‌ای در اینترنت قرار گرفته‌اند. استفاده از پنل‌های رایگان همچون وردپرس و جوملا، هیچ گونه هزینه‌ای را برای مدیران وبسایت‌ها ایجاد نمی‌کنند و قیمت سایت را کاهش می‌دهند. اما هزینه طراحی سایت حرفه‌ای با استفاده از پنل‌های حرفه‌ای و کامل، بسیار بالاتر است. علت آن نیز کیفیت بالا و قابلیت‌های متنوع و کاربردی است که در پنل‌های CMS غیر رایگان ارائه می‌گردد.

استفاده از قالب آماده یا اختصاصی

بعد از تعیین نوع سیستم مدیریت محتوا یا CMS، نوبت به انتخاب نوع قالب وبسایت بر اساس زمینه کاری و بودجه در دسترس است. همانطور که می‌دانید، قالب وبسایت یکی از موارد مهم در راه اندازی یک سایت خوب است زیرا نمای کلی وبسایت با استفاده از قالب آن به کاربران نمایش داده می‌شود. به طور کلی دو نوع قالب وبسایت در دسترس است، قالب‌های آماده با هزینه خرید بسیار کم و البته ویرایش شده توسط برنامه نویسان غیر حرفه‌ای و قالب‌های اختصاصی که توسط برنامه نویسان حرفه‌ای و ماهر ساخته می‌شوند.

طبیعتاً استفاده از قالب‌های آماده می‌تواند هزینه‌های راه اندازی و قیمت سایت را بسیار کاهش دهد. زیرا برای خرید یک قالب حرفه‌ای باید چند میلیون تومان هزینه کرد. به همین جهت قالب‌های آماده طرفداران بسیاری دارند. اما مهم‌ترین معایب قالب‌های آماده محدودیت‌ها و نواقص در کدنویسی است که می‌تواند برای شما مشکلاتی به همراه داشته باشد. بالعکس، قالب‌های اختصاصی با توجه به خواسته و نیاز شما طراحی و برنامه نویسی شده و قابلیت‌های سفارش سازی در آن‌ها قرار داده شده است تا بتوان بهترین نتایج را از آن‌ها بدست آورد.

قیمت طراحی سایت

طراحی سایت حرفه‌ای با گرافیک حرفه‌ای

یکی دیگر از فاکتورهای تاثیر گذار در هزینه طراحی سایت حرفه‌ای، استفاده از گرافیک حرفه‌ای و عناصر گرافیکی زیبا در صفحات سایت است. همانطور که می‌دانید، یکی از نیازهای جذب و ماندگاری کاربران در وبسایت‌ها، استفاده از گرافیک زیبا و افکت‌های گرافیکی متنوع است. به همین دلیل، در طراحی سایت حرفه‌ای باید با دقت به جزئیات و عناصر گرافیکی توجه شود. انجام کارهای گرافیکی در سایت حرفه‌ای نیز باید توسط افراد متخصص و گرافیست‌های ماهر انجام شود. به همین دلیل قیمت سایت حرفه‌ای بسیار بالاتر از سایت‌های آماده خواهد بود. اما پرداخت این هزینه می‌تواند ارتباط بیشتری بین سایت و کاربران برقرار کرده و منجر به بالا رفتن بازدید و کلیک‌های سایت گردد. در نتیجه گرافیک بهتر می‌تواند درآمد بیشتری نیز به همراه داشته باشد.

استفاده از قابلیت چند زبانه در سایت

اینترنت یک محیط بدون مرز و جهانی است و کاربران از تمامی نقاط جهان می‌توانند به وبسایت شما دسترسی داشته باشند. به همین علت در اکثر وبسایت‌ها از قابلیت چند زبانه برای ارائه خدمات بهتر و آسان‌تر به کاربران با زبان‌های مختلف استفاده می‌شود. طبیعتاً کاربرانی که بتوانند محتوای وبسایت شما را به زبان مادریشان بخوانند، ماندگاری و کلیک بیشتری در سایت شما خواهند داشت. ابزارهای زیادی برای چند زبانه کردن سایت وجود دارد اما برای استفاده از آن‌ها باید خودتان به چند زبان مسلط باشید تا بتوانید محتوای چند زبانه تولید کنید.
یکی از مزایای استفاده از سایت حرفه‌ای، که منجر به بالا رفتن هزینه طراحی سایت حرفه‌ای نیز می‌شود، ایجاد قابلیت چند زبانه با توجه به موقعیت مکانی کاربر و ارائه محتوا با توجه به زبان کاربر است. البته انتخاب زبان‌ها باید بر اساس بازار هدف و نیاز شما انجام شود تا بتواند بازخورد بهتری داشته باشد. رایج‌ترین زبان‌های مورد استفاده در وبسایت‌های ایرانی نیز زبان فارسی به عنوان زبان اول، زبان انگلیسی به عنوان زبان دوم و در برخی وبسایت‌ها زبان عربی و روسی است. البته در سال‌های اخیر زبان ترکی نیز در بسیاری از وبسایت‌ها مورد استفاده قرار گرفته است.

بهینه سازی سئو سایت

همانطور که گفته شد، یکی از مزایای استفاده از سایت‌های استاتیک، راحتی در بهینه سازی استانداردهای سئو و بهبود رتبه سایت است. زیرا راه اندازی و مدیریت وبسایت بر اساس استانداردهای سئو باعث می‌شود تا موتورهای جستجو ارزش بیشتری به سایت شما داده و کاربران بسیار بیشتری را به وبسایت شما هدایت کنند و درآمد شما را افزایش دهند. به همین علت صرف هزینه برای طراحی سایت حرفه‌ای داینامیک بسیار منطقی‌تر است. از جمله مهم‌ترین استانداردهای سئو میتوان به بروزرسانی کدنویسی‌ها، رفع ارورهای صفحات، حذف عوامل مخرب سایت، بالابردن سرعت بارگذاری اطلاعات، استفاده از کلمات کلیدی و لینک آدرس استاندارد، بهینه سازی عکس و ویدیو و … اشاره کرد. 

ابزارها و افزونه های نصب شده در وبسایت

استفاده از ابزارها و افزونه‌های ضروری در راه اندازی و مدیریت وبسایت امری اجتناب ناپذیر و حیاتی است. اما نوع و تعداد آن‌ها می‌تواند در هزینه طراحی سایت حرفه‌ای تاثیر گذار باشد. یکی از عوامل بالا بودن قیمت سایت‌های حرفه‌ای این است که بیشتر ابزارها و قابلیت‌ها با استفاده از کدنویسی در سایت ایجاد شده‌اند و افزونه های آماده کمی در آن‌ها نصب شده است. البته این افزونه‌ها نیز نسخه نهایی و با امکانات کامل هستند. اما در وبسایت‌های ارزان قیمت، تعداد افزونه‌های رایگان و غیر کاربردی نصب شده زیاد است. همین امر باعث سنگینی لود صفحات و کند شدن سایت شده و مشکلات زیادی را ایجاد می‌کند. 

هزینه طراحی سایت حرفه ای

امکانات کاربردی در سایت حرفه ای

برای طراحی و استفاده از سایت حرفه ای باید امکانات و قابلیت های کاربردی نیز در آن قرار داد تا بتوان خدمات بهتری به کاربران ارائه کرد. از جمله بهترین قابلیت ها میتوان به درگاه پرداخت ایمن در سایت های فروشگاهی، امکان خرید و فعالسازی طرح اشتراک در سایت های ارائه دهنده خدمات، امکان عضویت و دریافت خدمات ویژه، قابلیت ارسال پیامک و ایمیل اختصاصی به اعضا، امکان جستجو و مقایسه کالا و استفاده از پروفایل اختصاصی اشاره کرد. وجود این موارد هزینه طراحی سایت حرفه ای را افزایش میدهد اما میتواند در سایت شما برتری محسوسی نسبت به رقبا ایجاد کرده و کاربران بسیاری را به سایت شما سرازیر کند.

انتخاب شرکت طراحی سایت با سابقه و معتبر

اگر قصد راه اندازی وبسایت حرفه‌ای و صرف هزینه برای قرارگیری در رتبه‌های بالا در نتایج را دارید، بهترین کار این است که به سراغ شرکت‌های با سابقه و معتبر در طراحی سایت‌های حرفه‌ای رفته و کار را به آنها بسپارید. درست است که این شرکت‌ها هزینه طراحی سایت حرفه‌ای بیشتری دریافت می‌کنند، اما وبسایت‌های جامع و کامل با امکانات کاربردی و کاملاً اختصاصی را به شما ارائه خواهند داد. البته قبل از عقد قرار داد و شروع به سفارش سایت مورد نیاز، بهتر است به نکاتی از جمله تعداد نمونه کارهای قبلی شرکت در زمینه فعالیت شما، تعداد پرسنل فعال در شرکت، نوع خدمات و مدت زمان ارائه پشتیبانی از وبسایت شما، مهارت‌ها و توانایی پرسنل و بندهای قید شده در قرارداد توجه کنید.
نمونه کارهای قبلی شرکت، معرف نوع دانش و توانایی‌های پرسنل آن شرکت در طراحی وبسایت‌های مورد نیاز شما خواهد بود. تعداد پرسنل شرکت، میزان اهمیت و مسئولیت پذیری شرکت در ساخت وبسایت حرفه‌ای را نشان می‌دهد زیرا هر قسمت از طراحی نیاز به مهارت خاصی دارد که از توان یک یا چند نفر خارج است. نوع خدمات پشتیبانی و مدت زمان ارائه خدمات مشخص کننده تعهد شرکت به محصولی است که به شما ارائه می‌دهد. توجه به بندهای قرارداد نیز می‌تواند به شما این اطمینان خاطر را بدهد که شرکت قصد سواستفاده از شما را نخواهد داشت.

ارائه خدمات پشتیبانی از وبسایت

آخرین فاکتور موثر در هزینه طراحی سایت حرفه‌ای، ارائه خدمات پشتیبانی به شما در ادامه و رفع مشکلات وبسایت طراحی شده توسط شرکت است. زمانی که شما وبسایتی را خریداری و راه اندازی می‌کنید، مشکلات و موانع بسیار از جمله عدم هماهنگی و کارکرد بخش‌های مختلف سایت با یکدیگر، به وجود آمدن خطاها و ارورهای مختلف در کدنویسی سایت، به وجود آمدن مشکلاتی در ویرایش و بکارگیری قابلیت‌های سایت و مشکلات مختلف در زمینه تولید محتوا به وجود خواهد آمد. همگی این موارد قابل رفع هستند اما باید توسط متخصصین و افراد ماهر حل و برطرف گردند تا خللی در فعالیت‌های سایت و درآمد شما ایجاد نگردد. شرکت‌های طراح سایت نیز با دریافت هزینه زیاد در هنگام طراحی، باید در ازای بالابودن قیمت سایت، پشتیبانی جامع و خدماتی همچون آموزش و اطلاع رسانی را برای شما انجام دهند. مدت انجام این خدمات نیز باید حداقل 1 سال باشد تا بتوان بسیاری از موانع را به کمک تیم پشتیبانی شرکت برطرف کرد. البته این پشتیبانی در موارد خاص همچون سئو سایت می‌تواند هزینه‌هایی به دنبال داشته باشد.

 


برچسب ها:

    نظرات


    0 دیدگاه
    instagram logo call button