8 مزیت داشتن سایت شخصی؛ چرا کسب و کار خود را آنلاین کنیم؟

سمانه پرهیزکار

امروزه با فراگیر شدن فضای اینترنت،کسب و کارها به آنلاین ادامه دادن کارهایشان، تمایل پیدا کرده اند. در دنیای دیجیتال حاکم، نداشتن سایت شخصی به معنی دیده نشدن می باشد. فضاهای اینترنت که در دسترسی عموم قرار دارد، مزیت های فراوانی دارد که با استفاده ی هوشمندانه از آن، به سرعت می توانید پیشرفت کنید. به همین جهت افراد متخصصی وجود دارند که می توانند یک سایت باکیفیت برای رسیدن به هدف هایتان، ایجاد کنید. طراحی سایت خود را به تیم تخصصی و حرفه ای بسپارید.
در این مقاله، 8 مزیت داشتن سایت شخصی را برایتان توضیح داده ایم. با ما همراه باشید.

مزایای داشتن سایت شخصی

بررسی مزایای یک سایت شخصی

فراگیری اینترنت و دسترسی آسان به آن: دسترسی به اینترنت خیلی بیشتر و آسان تر شده است. بنابراین، مردم ترجیح می دهند که در خانه ی خود در موقعیت راحت به کارهایشان برسند و خریدهایشان را انجام بدهند؛ تا اینکه بخشی از وقت روزانه خود را در ترافیک سپری کنند،  دغدغه رفت و آمد داشته باشند و گرما یا سرمای هوای بیرون را به جون بخرند. در نتیجه، کسب و کار آنلاین باعث راحتی مشتری می شود. 

کم هزینه بودن آن: اگر کسب و کار شما فروش محصولاتی باشد، برای داشتن یک فروشگاه حضوری هزینه هایی زیادی از جمله خرید یا رهن مکان مغازه، در نظر گرفتن حقوق برای پرسنلی در فروشگاه باید حضور داشته باشند، هزینه ی آب و برق و گاز و سایر هزینه ها را باید متحمل بشوید. اما در دنیای دیجیتال مارکتینگ فقط کافی است یک سایت خوب و پربازده ایجاد کنید؛ بدون اینکه در وضعیت فعلی اقتصاد کشورمان دچار هزینه های بالا بشوید. 

تبلیغات ارزان تر و آسان تر: تبلیغات فیزیکی مانند توزیع بنر یا تراکت در سطح شهر، استفاده از فضاهای تبلیغاتی در تلویزیون یا … که همه ی آن ها علاوه بر داشتن هزینه های سنگین، اعتبار کوتاه مدتی دارند؛ باید هر یک مدت با دوباره هزینه کردن، آن ها را تمدید کنید. اما در صورت داشتن کسب و کار آنلاین، فقط کافی است یک طراحی سایت و سئوی سایت قوی در سایتتان داشته باشید، اینگونه گوگل که یک موتور جستجو می باشد سایت شما را به طور رایگان با قرار دادن در رتبه های برتر نتایج جستجوی مردم، تبلیغ کرده است. 

برندینگ: با تبلیغ رایگان سایت شما توسط گوگل و قرار گرفتن دائمی در رتبه های برتر صفحات نتایج ، نام سایت شما در ذهن های مخاطبان ماندگار می شود. این فرایند نتیجه ی مهمی دارد که باعث می شود، در بحث برندینگ قوی شوید و از سایر رقبای خود متمایز و شناخته تر شده باشید. 

نبود مرزهای جغرافیایی: در کسب و کارهای حضوری، شما محدود به شهر یا استان خود می شوید. اما یکی دیگر از مزیت های ویژه داشتن سایت شخصی، این است که، می توانید نه تنها با مردم خود در سراسر کشور ارتباط برقرار کنید؛ بلکه با مردم سایر کشور ها نیز در ارتباط قرار بگیرید. دنیای اینترنت هیچ محدودیت جغرافیایی ندارد و همین مزیت آن، فضای رشد را برای کسب و کارها در سطح بین المللی ایجاد می کند. 

فراتر از محدودیت های زمانی: شما نمی توانید 24 ساعت شبانه روز خود را در موقعیت محل کارتان قرار بگیرید یا اینکه مردم در هر زمان از شبانه روز برای انجام اومر خود یا خرید تجهیزاتمورد نیاز، در سطح شهر قرار بگیرند. در فضای آنلاین قرارگرفتن، باعث می شود در هر زمان از 24 ساعت، هم شما به مخاطب خود دسترسی داشته باشید و هم مخاطب به شما دسترسی داشته باشد. 

ارائه نمونه کار: در سایت های شخصی می توانید با قرار دادن نمونه کارهای خود در بخشی از سایت، توانایی و مهارت در زمینه ی کسب و کارتان را به عموم مردم نشان دهید. اینگونه مخاطبان راحت تر به شما اعتماد می کنند و شما سریع تر می توانید پیشرفت کنید. 

ارتباط قوی تر و بیشتر با مخاطبان خود: با در دسترس بودن هر لحظه برای مخاطبان و مشتریان، نشان دادن تخصص خود با ارائه دادن نمونه کار، قرار دادن بخش نظرات و دیدگاه در سایت و … تعامل قوی تر و بیشتری با مخاطبان مدنظر خود برقرار می کنید. ای عوانل باعث می شود حس اعتماد به نام برند شما افزایش یابد. وقتی حس اعتماد ایجاد شود در نتیجه تعداد مخاطبان و مشتریان شما به طور قابل توجهی افزایش می یابد.

چگونه یک سایت شخصی قوی و پربازده داشته باشم؟ 

با وجود همچین مزایایی در سایت های شخصی و فراگیر شدن اینترنت، اغلب کسب و کارها در دنیای اینترنت فعالیت خود را آغاز کرده اند. غافل شدن از این فضا، یک امتیاز منفی برای شماست که باعث می شود از رقبای خود عقب تر باشید. اما صرفا داشتن یک سایت مهم نیست، بلکه باید سایتی با طراحی و برنامه نویسی و سئوی قوی داشته باشید. این کار را به متخصصان خود، بسپارید تا یک خروجی خوبی از سایتتان داشته باشید. 


برچسب ها:

    نظرات


    0 دیدگاه
    instagram logo call button