چرا طراحی وب سایت با وردپرس را انتخاب کنیم؟

سمانه پرهیزکار

وردپرس یک سیستم مدیریت محتوای محبوب است، آنقدر که از هر 3 وبسایت یکی با وردپرس ساخته شده است. سیستم مدیریت محتوا یا Content Management System  که به طور خلاصه CMS گفته می‌شود، می‌توان گفت در اصل یک نرم‌افزار تحت وب است که برای ایجاد، مدیریت، اصلاح و انتشار محتوا از انواع مختلف، متن، ویدئو، تصویر و … در وب سایت‌ها طراحی و ساخته شده است. با این توضیح مختصر می‌توان گفت اهداف اصلی یک سیستم مدیریت محتوا، رساندن محتوای مورد نظر کاربر به شکلی موثر به مخاطب و در درجه بعدی دریافت بازخورد از مخاطب درخصوص این محتواها می‌باشد.
برای این کار سیستم‌های مدیریت محتوای متفاوتی طراحی شده است که براساس ویژگی‌های موجود توسط کاربران مورد استفاده قرار می‌گیرد. در این مقاله درباره طراحی سایت با وردپرس صحبت خواهیم کرد.

ما در مجموعه آدم برفی با توجه به نیاز مشتری، سیستم مدیریت محتوای مناسب با کسب و کار آنها را انتخاب می‌نماییم. اگر شما هم جز افرادی هستید که درباره این سیستم‌ها اطلاعاتی ندارید، نگران نباشید، هم اکنون می‌توانید با ما در ارتباط باشید:

شماره تماس تهران: 02128427449
شماره تماس قزوین: 02833222873
شماره مستقیم کارشناس : 09361911468

طراحی سایت با وردپرس

مزایای طراحی سایت با WordPress

از مزایای طراحی سایت با وردپرس می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

استفاده آسان از وردپرس

استفاده از وردپرس بسیار آسان است، اضافه کردن صفحات جدید، پست برای وبلاگ، تصاویر، ویدئوها و غیره توسط این سیستم مدیریت محتوا سریع انجام می‌شود. به علت ساده بودن وردپرس زمان صرف شده برای این قالب‌بندی کاهش پیدا خواهد کرد. 

دسترسی آسان

وردپرس مبتنی بر مرورگر است که به راحتی می‌توانید با استفاده از هر کامپیوتری به آن متصل شوید.

نیازی به ویرایش HTML یا نرم افزار FTP نداره

وردپرس سیستمی مستقل بوده که به نرم‌افزار ویرایش HTML نیازی ندارد، می‌توانید با استفاده از یک پست وبلاگ، فرمت متن، آپلود تصاویر و غیره است که بدون اینکه به نرم‌افزار FTP یا HTML نیاز داشته باشد. 

موتورهای جستجو عاشق سایت‌های وردپرس

کدهایی که در وردپرس وجود دارد بسیار تمیز بوده و موتورهای جستجو را برای خواندن و فهرست محتوای سایت راحت خواهد کرد و برای کلمات خاص بهسنه سازی خواهد کزد، شما همچنین می‌توانید از برچسب یا تگ‌ها برای بهینه‌سازی موتور جستجو استفاده نمایید.

کنترل بر روی سایت

نیازی نیست برای بروزرسانی و آپدیت منتظر طراح سایت باشید، متخصصین سئو به راحتی می‌توانند بروزرسانی را انجام دهند.

وبلاگ کاملا آماده

ابتدا وردپرس یک پلتفرم برای وبلاگ‌نویسی بود که در آن اضافه کردن آخرین پست‌های وبلاگ به صفحات دیگر سایت مثل صفحه اصلی وب‌سایت، بسیار راحت بوده و باعث افزایش دسترسی و ایجاد یک سایت پویا خواهد شد.

گسترش عملکرد سایت با پلاگین‌ها

در مواردی که قضد افزودن تقویم، گالری ویدئو، ویژگی‌های توییتر و فیسبوک و غیره به سایت خود را دارید، وردپرس به راحتی می‌تواند این کار را برای شما انجام دهد. 

امکان رشد و گسترش

سایت‌های وردپرس مقیاس‌پذیر بوده که به راحتی می‌توانید 100ها صفحه یا پست وبلاگ در سایت خود ایجاد نمایید، و بر روی عملکرد سایت تاثیر نگذارد. 

چند کاربره بودن وردپرس

مدیر وب‌سایت به راحتی می‌تواند چندین کاربر را برای وبسایت تنظیم و برای هر یک سطح دسترسی تعریف کند. 

معایب طراحی سایت با WordPress

از معایب طراحی سایت با وردپرس می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • برای سایت‌های بزرگ بهینه نبوده و امکانات لازم را ندارد. در صورتی که به یک سایت با امکانات خاص نیاز داشته باشیم (سایت تخفیف گروهی) نمی‌توان از سایت‌های وردپرسی استفاده کرد، چراکخ هم هزینه‌بر است و هم برنامه‌نویسی آن زیاد و پیچیده می‌باشد. 
  • انعطاف‌پذیری بالا و قابل توجه که همچنان نمی‌توان تمامی کارهای مورد نیاز را با آن انجام داد.
  • از جهت امنیتی طراحی سایت با مشکلاتی همراه است که برای حل این مشکلات باید آخرین نسخه آن را دانلود شود. 
معرفی متداول‌ترین سیستم‌های مدیریت محتوا

معرفی متداول‌ترین سیستم‌های مدیریت محتوا

حالا که با کار سیستم‌های مدیریت محتوا به طور مختصر آشنا شدید، چند سیستم مدیریت محتوا که بیشتر مورد استفاده قرار می‌گیرند را معرفی می‌کنیم.

وردپرس (WordPress) :

وردپرس در ابتدا فقط برای وبلاگ طراحی شده بود، اما بعد با توسعه به عنوان یک سیستم مدیریت محتوا برای وب سایت‌ها مورد استفاده قرار گرفت و جزء محبوب‌ترین‌ها شد. زیرا هرکس می‌تواند عملکرد این سیستم را بسته به نیاز خود تغییر دهد و چون مدام در حال به‌روز شدن است، طرفداران زیادی دارد. وردپرس یکی از بهترین گزینه‌ها برای راه‌اندازی و مدیریت سایت‌های کوچک تا متوسط است و از نظر امنیت هم سابقه خوبی دارد.

جوملا (Joomla) :

جوملا از ابتدا برای مدیریت وب‌سایت‌ها طراحی شده و به همین دلیل هم امکانات و ویژگی‌های پیشرفته‌تری نسبت به وردپرس دارد. مخصوص اگر بخواهید بخشی از سایت شما فقط در دسترس کاربران خاصی قرار گیرد، جوملا بهترین گزینه است. این سیستم هم مانند وردپرس امکانات زیادی در اختیار شما قرار می‌دهد.

دروپال (Drupal) :

دروپال یک سیستم مدیریت محتوا است که به صورت ماژولار طراحی شده (به این صورت که از زیر سیستم‌های کوچک و نسبتا مستقل ایجاد شده). این موضوع به شما این امکان را می‌دهد که برای توسعه و تقویت سایت‌های تجاری بزرگ از این ماژول‌ها استفاده نمایید. ماژول‌ها کمک می‌کنند سازندگان وب‌سایت‌ها فقط بخشی از برنامه را که نیاز دارند استفاده نمایند. که باعث می‌شود حجم برنامه کاهش یافته و سرعت آن بالا برود.

چرا وردپرس؟

همانطور که گفتیم وردپرس محبوب‌ترین سیستم مدیریت محتوا است که بیشترین استفاده را در فضای اینترنت دارد. در این بخش می‌خواهیم بررسی کنیم که چرا وردپرس تا این حد محبوب است و مورد استفاده قرار می‌گیرد؟

وردپرس یک سیستم open source است

وقتی می‌گوییم یک برنامه open source است، به این معنی است که توسعه دهندگان کدهای وب سایت می‌توانند به منبع کدهای این برنامه دسترسی داشته باشند و کدهای مورد نظر خود را جهت توسعه برنامه به آن اضافه نمایند و آن را در اختیار بقیه قرار دهند. همین باعث می‌شود این سیستم به رایگان در اختیار بقیه قرار بگیرد. در عین حال که این یک مزیت محسوب می‌شود، می‌تواند امنیت سایت را هم به مخاطره بیاندازد. زیرا وجود کدهای معیوب که توسط برخی افراد نوشته می‌شود می‌تواند موجب عدم عملکرد صحیح وب‌سایت گردد.

طراحی ساده و سهولت در استفاده برای مدیریت وب سایت

برای نصب و قالب‌بندی دلخواه در این برنامه نیاز نیست فرد اطلاعات فنی و تخصصی زیادی داشته باشد و هر فرد با حداقل اطلاعات می‌تواند این سیستم را نصب و استفاده نماید. همچنین این سیستم به خاطر داشتن رابط بصری به کاربر کمک کرده تا اضافه کردن صفحات جدید، مدیریت پست‌ها و سایر عملکردهای سایت آسان باشد. به همین دلیل برای طراحی یک سایت وردپرس داشتن یک مرورگر متصل به اینترنت و کمی اطلاعات کافی است.

سئو راحت تر

کدهای وردپرس بسیار تمیز و ساده است به طوری که موتورهای جستجو به راحتی برای خواندن و فهرست کردن محتوای سایت از آنها استفاده نمایند. مخصوصا که هر صفحه محتوا می‌تواند کلمات کلیدی، متا تگ، عنوان و توضیحات متفاوت خود را دارد که برای کلمه کلیدی خاصی بهینه شده. و تمام این‌ها کمک می‌کند تا برای موتورهای جستجو بهینه باشد.

وجود افزونه های متنوع (plug-in) :

یکی‌دیگر از مزیت‌های وردپرس وجود افزونه‌هایی است که قابلیت‌های متفاوتی به وب‌سایت اضافه می‌کند. و هر فرد می‌تواند متناسب با خواست و نیاز خود این افزونه‌ها را نصب و استفاده نمایید. از مزیت‌های دیگر این افزونه‌ها رایگان بودن بیشتر این قابلیت‌ها است. و آنهایی که رایگان نیست، با قیمتی مناسب و منطقی ارائه شده‌اند.

قابلیت توسعه دهی ساده و سریع

همانطور که در بالا در خصوص افزونه‌ها صحبت کردیم، این سیستم قابلیت این را دارد که با نصب افزونه‌ای متفاوت در کمترین زمان نسبت به سایر سیستم‌های مدیریت محتوا متناسب با خواست طراح توسعه یابد و به عملکرد سایت افزوده شود.

انعطاف پذیری در طراحی

در بالا گفتیم که از هر سه سایت یکی با سیستم مدیریت محتوای وردپرس ساخته شده، اما اگر نگاه کنید هرکدام متفاوت از دیگری است. این موضوع به این خاطر است که وردپرس یک سیستم کاملا انعطاف‌پذیر با قابلیت شخصی سازی براساس سلیقه هر فرد است. سایت‌های وردپرسی کاملا مقیاس‌پذیرند و می‌توان در آن ها هزاران صفحه جدید بدون نگرانی برای ایجاد مشکل در سرعت سایت ایجاد کرد. همچنین در این سیستم مدیر سایت می‌تواند کاربران متفاوت با دسترسی‌های مختلف تعریف نماید. وجود پلاگین‌های مختلف با به‌روزرسانی‌های سریع کمک می‌کند نیاز کاربران به سرعت شناسایی رو رفع شود.

معایب طراحی سایت با وردپرس

سیستم مدیریت محتوای وردپرس در کنار تمام مزایا و محبوبیت‌هایش یک سری معایب نیز دارد که در زیر به آن ها اشاره می‌کنیم.

پلاگین زیادتر، سرعت سایت پایین تر

همانگونه که استفاده از پلاگین‌ها کمک می‌کند سایت امکانات متفاوتی داشته باشد، اما همین پلاگین‌ها در صورتی که به تعداد زیاد و هم‌زمان استفاده شوند، روی سرعت سایت تاثیر منفی می‌گذارد. کاهش سرعت نیز می‌تواند در عملکرد سایت مشکل ایجاد کند.

به روز رسانی های مدام

در بالا اشاره کردیم که وردپرس و افزونه‌های آن به صورت دوره‌ای و سریع به‌روز‌رسانی می‌شوند و با هر به‌روزرسانی عملکرد و ظاهر این افزونه‌ها و قالب‌ها تغییر می‌کند. که گاهی بعد از به‌روز‌رسانی‌ها برای بهبود وضعیت نیاز به یک طراح سایت و برنامه‌نویس مجرب برای رفع مشکلات ایجاد شده خواهید داشت.

استفاده بیش از حد از منابع

نصب تعداد زیاد افزونه‌ها برای بالا بردن امکانات مورد نیاز در سایت موجب استفاده بیش از حد ازمنابع سرور میزبان شده و در صورت نداشتن یک سرور میزبان مناسب، نیاز به ارتقاء سرور وجود دارد. البته می‌توان با خرید یک سرورمیزبان مناسب از ابتدا این مشکل را نیز حل نمود.

نتیجه

با توضیحات ارائه شده در خصوص مزایا و معایب سیستم مدیریت محتوای وردپرس، می‌توان نتیجه گرفت که وردپرس می‌تواند یک پلتفرم مناسب برای طراحی سایت باشد و در صورتی که از یک تیم طراحی متخصص و باتجربه برای طراحی سایت کمک گرفته باشید، می‌توانند تمامی معایب آن را مدیریت و رفع نمایند.


برچسب ها:

    نظرات


    0 دیدگاه
    instagram logo call button