چگونه طراحی سایت را شروع کنیم؟ به چه ابزارهایی نیاز داریم؟
برای این که بتوانید هرکاری را شروع کنید، لازم است در ابتدا قدم های اولیه برای یادگیری این مهارت را به خوبی یادبگیرید تا بتوانید به خوبی طراحی سایت را یاد بگیرید. در ادامه به بررسی مراحل یادگیری طراحی سایت می پردازیم.
قبل از اینکه درباره مراحل یادگیری طراحی سایت و ابزار هایی که برای این کار لازم است ، بدانید باید به یک نکته توجه نمایید. یادگیری طراحی سایت نیاز به زمان کافی دارد. بنابراین اگر شما به فکر راه اندازی یک کسب و کار در سریع ترین زمان ممکن هستید و از طرفی به یک سایت حرفه ای و منحصر به فرد نیاز دارید ، توصیه می شود این کار را به شرکت ها و تیم های فعال در این زمینه بسپارید. به این صوت علاوه بر صرفه جویی در زمان و هزینه ها ، قطعا یک سایت حرفه ای و مناسب با نیازتان در اختیار شما قرار می گیرد.
شما عزیزان می توانید جهت مشاوره در زمینه طراحی و پیاده سازی سایت و همچنین بهینه سازی آن و تعیین هزینه ها ، با مشاورین تیم آدم برفی در تماس باشید:
شماره تماس : 09361911468
آشنا بودن به محیط وب سایت
برای این که بتوانید به یک فرد موفق دراین زمینه تبدیل شوید، لازم است با سایت ها و ابزارهای مربوط به آن کارکنید. برای مثال می توانید برای خود یک وبلاگ راه اندازی کنید و آن را به خوبی مددیریت کنید.اگر هم نمی خواهید وبلاگی طراحی کنید، می توانید با جستجو در شبکه های اجتماعی و گشت و گذار در آن مهارت هایی را کسب کنید. این کار سبب می شود تا بتوانید یک ذهنیت کلی را درباره محیط وب سایت داشته باشید و همین موضوع نیز بعدها از نگرانی های احتمالی شما دراین باره کم خواهد کرد.
آشنایی با وردپرس
وردپرس نوعی از مشهورترین سیستم های مدیریت محتواست که می توانید با کمک آن بدون استفاده از دانش برنامه نویسی به خوبی یک سایت را طراحی کنید. دقت کنید برای بیشتر امکانات مانند دسته بندی مطالب، آپلود عکس و.. کدهای بسیارزیادی نوشته شده است و شما می توانید به صورت رایگان از تمامی این کدها استفاده کنید.
البته این سیستم قالب های بسیارزیادی را نیز به شما ارائه می دهد که می توانید با کمک آن جلوه بسیارزیبایی را به محیط سایت خود ببخشید. وردپرس افزونه های بسیارزیادی دارد که شما می توانید تمامی آن ها را روی سایت خود نصب کنید. با استفاده از این افزونه ها می توانید ویژگی های بیشتری را به سایت خود اضافه کنید. بدین ترتیب تنها با دانلود چند افزونه می توانید امکانات زیادی را به سایت خود بیافزایید. برای مثال اگر می خواهید پرداخت آنلاین در سایت خود داشته باشید، کافیست افزونه موردنظر آن را دانلود کرده و در سایت خود نصب کنید.
به هیچ عنوان لازم نیست خودتان کدنویسی این نوع افزونه ها را انجام دهید. تمامی این افزونه ها از قبل نوشته شده اند و شما می توانید تنها با دانلود آن در سایت خود از آن ها استفاده کنید.
قالب های سفارشی سازی شده
دقت کنید تمامی کدهای مربوط به کدهای قالب های سایت به کمک html و css طراحی می شوند. شما برای این که بتوانید یک قالب طراحی کنید باید با این کدها آشنایی داشته باشید، یادگیری این کدها کار بسیار راحت اما زمانبری است.
برای سفارشی سازی شده قالب ها می توانید قالب های دیگران را دست کاری کنید و به یک قالب اختصاصی مطابق میلتان برسید. می توانید این کار را با یک وبلاگ شروع کنید، برای مثال قالب وبلاگ را به صورت دلخواه تغییر دهید تا دراین زمینه مهارت کسب کنید.
طراحی قالب
اگر نمی خواهید یک قالب را خودتان سفارشی سازی کنید، می توانید برای خود یک قالب به صورت اختصاصی طراحی کنید. زمانی که شما برای سفارشی سازی قالب ها فعالیت می کنید، با تمامی کدهای مرتبط آشنا می شوید، پس بعدها می توانید به دنبال یک قالب اختصاصی برای خود باشید.
البته برای این که بتوانید برای خود یک قالب اختصاصی طراحی کنید،لازم است باHTML ، CSS ، Bootsrape و Jquery آشنایی داشته باشید. شما می توانید از این نوع قالب ها برای طراحی انواع سایت های مختلف نیز استفاده کنید. با طراحی قالب اختصاصی شما می توانید سایت های مختلفی را طراحی کنید و هم چنین درآمد بیشتری خواهیدداشت.
یادگیری پی اچ پی
پی اچ پی یکی از زبان های برنامه نویسی تحت وب است که برای طراحی سایت لازم است با آن آشنایی لازم داشته باشید. وردپرس یکی از معروف ترین سیستم های مدیریت محتوا است که به کمک این زبان نوشته شده است. شما با یادگیری این زبان می توانید یک سیستم مدیریت محتوا طراحی کنید.
البته زبان های برنامه نویسی دیگری نیز وجود دارد که می توانید آن ها را برای طراحی استفاده کنید.
یادگیری زبان برنامه نویسی پی اچ پی تحت معماری MVC
اگر می خواهید دراین زمینه پیشرفت بیشتری داشته باشید، می توانید به دنبال برنامه نویسی پی اچ پی تحت معماری MVC باشید. دقت کنید با استفاده از این معماری می توانید امنیت سایت را تاحدبسیارزیادی بالاتر ببرید.شما با یادگیری این روش می توانید دراین زمینه پیشرفته تر فعالیت کنید.
یادگیری یک فریم ورک از پی اچ پی
دقت کنید پی اچ پی فریم ورک های بسیارزیادی دارد که ازجمله ان ها می توان به لاراول اشاره کرد. شما می توانید با استفاده از این فریم ورک کاربرنامه نویسی را راحتتر از قبل دنبال کنید و هم چنین سطح برنامه نویسی شما را دراین زمینه بالاتر می برد. کارکردن با فریم ورکی مانند لاراول می تواند تاحدبسیارزیادی امنیت سایت را بالاتر ببرد.
دراین بخش یک نقشه کلی برای طراحی سایت از مبتدی تا حرفه ای ترسیم شده است. کافیست تنها این بخش از مقاله را به دقت مطالعه کنید و تمامی زیرعنوان ها را به دقت بررسی کرده و مهارت کسب کنید.
پلاگین نویسی برای وردپرس
زمانی که شما با وردپرس آشنایی داشته باشید، زبان برنامه نویسی مربوط به آن را نیز بلد باشید خودتان می توانید برای وردپرس افزونه بنویسید.
برای این که می توانید از طریق سایت وردپرس با تمامی مستنندات آن آگاه باشید و درنهایت نیز امکانات موردنظر خود را دراین زمینه اضافه کنید. دقت کنید ممکن است بعدها از شما خواسته شود تا یک امکانات خاصی را برای سایت درنظربگیرید. حال اگر افزونه موردنظر شما به صورت آماده وجود نداشته باشید، باید بتوانید خودتان این افزونه را بنویسید و به سایت اضافه کنید.
برای یادگیری طراحی سایت به چه ابزارهایی نیاز داریم؟
برای این که بتوانید در حوزه طراحی سایت پیشرفت کنید، لازم است تمامی کار با تمامی ابزارهای موردنیاز برای این کار را به خوبی بلد باشید. اگر می خواهید به تازگی وارد این کار شوید، مطالعه ادامه این مطلب به شما کمک زیادی خواهدکرد.
یادگیری زبان HTML
دقت کنید از همان ابتدا تمامی فعالیت هایی که در زمینه طراحی سایت اتفاق می افتاد، به کمک کدهای HTML بود. برای این که بتوانید یک سایت ساده طراحی کنید، لازم است درابتدا با تمامی کدهای HTML آشنایی داشته باشید. HTML نوعی زبان نشانهگذاری است که لازم است تمامی طراحان تازه کار با ان آشنایی های لازم را داشته باشند.
این زبان بدنه اصلی طراحی سایت محسوب می شود، که با تگ ها کار می کند. تگ ها وظایف خاص خود را دارند که می توانند به شکل گیری صفحات ساده وب کمک کنند.
یادگیری زبان CSS
دقت کنید درست است که بیان کردیم لازم است برای ورود به حوزه طراحی سایت HTML را یادبگیرید و اما باید بدانید با کمک این زبان می توانید تنا چهارچوب کلی سایت را طراحی کنید. برای این که بتوانید صفحات وب را فرم دهید و زیبا کنید، نیاز است تا آشنایی های لازم را با زبان CSS داشته باشید.
CSS دومین زبانی است که برای طراحی وب سایت باید یادبگیرید. دقت کنید این زبان نیز نوعی زبان نشانه گذاری محسوب می شود که می توانید با کمک آن صفحات ایجادشده به کمک زبان HTML را به خوبی فرم دهید. با کمک این زبان می تواند رنگ، فونت، سایز، چیدمان و … را به خوبی تغییر دهید.
یادگیری زبان جاوا اسکریپت
دقت کنید دو زبانی که در مراحل قبل به شما معرفی کردیم، زبان های پایه ای هستند که می توانید با کمک آن ها تنها صفحات وب را به صورت ایستا طراحی کنید. دقت کنید اگر می خواهید دراین زمینه حرفه ای شوید، باید بدانید که امروزه دیگر سایت های ایستا خیلی موردتوجه مردم قرارنمی گیرند، به همین دلیل نیز باید به دنبال طراحی سایت های پویا باشید.
پویاکردن سایت های مختلف می تواند حس بهتری را برای شما و کاربران به همراه داشته باشد.از مهم ترین زبان هایی که می توانید برای پویاکردن سایت های خود از آن استقاده کنید، زبان جاوا اسکریپت است. جاوا اسکریپت نوعی زبان سطح بالاست که به شما کمک می کند سایت را از حالت ایستایی بیرون آورید.
این زبان نوعی از زبان های تحت سرور است که دائما در حال پیشرفت است و می توانید به کمک آن اپلیکیشن های مختلف بنویسید. این زبان ازجمله زبان های همه فن حریف محسوب می شود که می توانید با کمک آن یک سایت حرفه ای را پیاده سازی کنید.
یادگیری نوعی از زبان های سمت سرور(PHP)
دقت کنید با طی کردن مراحل بالا می توانید یک سایت تقریبا کامل را پیاده سازی کنید، البته باید بدانید علاوه براین که سایت زیبایی داشته باشید باید بتوانید سایتی را طراحی کنید که تمامی نیازهای کاربران را برآورده سازد. به صورت کلی می توان گفت این بخش از کار طراحی سایت برعهده آن دسته از برنامه نویسانی است که می خواهند بحث منطق را روی سایت پیاده سازی کنند. اصطلاحا به این دسته از برنامه نویسان، برنامه نویسان تحت سرور می گویند.
برای مثال باید بتوانید علاوه برطراحی یک صفحه زیبا برای سایت، دقت کنید تمامی بخش های سایت شما به خوبی کارکند.برای مثال اگر در سایت خود بخشی را برای ارسال فرم دارید، این بخش باید به خوبی کارکند. دقت کنید برای این که بتوانید ارتباط خوبی را بین سایت و کاربر برقرار کنید، یادگیری یک زبان تحت سرور به شما کمک بسیارزیادی خواهدکرد. ازجمله این زبان ها می توان به زبان PHP اشاره کرد.
استفاده از ویرایشگرهای پیشرفته
برای این که بتوانید کدهای درستی را برای طراحی سایت بنویسید، می توانید از ویرایشگرهای پیشرفته دراین زمینه استفاده کنید. البته باید بدانید کدنویسی برنامه را می توانید به راحتی در Notepad هم انجام دهید. البته پیشنهاد می کنیم از ویرایشگرهای حرفه ای تری برای این کار استفاده شود تا بتوانید در حین کدنویسی خطاهای خود را نیز برطرف کنید. برخی از ویرایشگرهای حرفه ای عبارتنداز: PhpStorm ، NetBeans، Komodo Edit، Microsoft Expression Web.
یادگیری نرم افزارهای گرافیکی
دقت کنید برای این که بتوانید ایده های خود را قبل از طراحی سایت پیاده سازی کنید، لازم است قبل از هرکاری با برخی از نرم افزارهای گرافیکی به خوبی آشنا شوید. به کمک این نرم افزارها می توانید ایده های خود را به خوبی طراحی کنید و درنهایت ایده نهایی را پیاده سازی کنید.
ازجمله مزیت های این نرم افزارهای گرافیکی این است که شما می توانید به کمک آن به یک طرح کلی برسید و درنهایت نیز بدون صرف وقت اضافی این طرح را پیاده سازی کنید.
نظرات
0 دیدگاه